Uitgaan in Caïro

Wil je uit je dak gaan in Cairo, dan heb je verschillende opties. De entertainment in Cairo komt ’s nachts volledig tot leven. Uitgaan in Cairo kan op veel verschillende manieren. Bezoek een van de Egyptische kroegen en kruip achter een waterpijp en aanschouw het nachtelijke straatleven, drink prijzige biertjes in een Westerse kroeg, geniet van een film in een van de bioscopen, bezoek het theater of de opera of dans tot in de late uurtjes in een van de vele grote discotheken. Uitgaan in Cairo biedt veel mogelijkheden en heeft dus voor iedereen wat wils.

Uitgaan in centraal Caïro

Cafetaria Stella
Wil je een bezoek brengen aan een van de lokale barretjes in Centraal Cairo dan is Cafetaria Stella een leuke bar om te vertoeven.
Huda Sharawy Street

Bar Odeon Palace Hotel
Zijn de lokale barretjes toch iets te groezelig en sober voor jou? Dan zijn er nog genoeg andere uitgaansgelegenheden in Centraal Cairo. Zo is Odeon Palace Hotel een prettige plek om een drankje te doen op het dakterras terwijl je kijkt naar de zonsondergang.
6 Shari Abdel Hamid Said

Marriott Garden Cafe
Een van de meest relaxte en comfortabele plekken in Centraal Cairo om bij te komen van een indrukwekkende dag is hier bij Marriott Garden Cafe met een lekker wijntje of biertje.
Uitgaan buiten centraal Caïro

Club Latex
Zoals de naam al doet vermoeden, is deze plek bijna ingepakt met een laagje latex. Het is een zeer populaire club in Cairo in de kelder van Nile Hilton. De muziek is een mix van house en de Arabische pop hits.
1113, Corniche El Nil, in het Nile Hilton Hotel

Club Absolute
Een van de best aanbevolen uitgaansgelegenheden is Absolute, een ware eliteclub. De DJ draait Westerse technomuziek met een Arabische twist. Absolute heeft een lounge gedeelte waar je even tot rust kunt komen.
8 Amman Square

Cairo Opera House
Wat ook een geweldige ervaring kan zijn in het Egyptische uitngaansleven is het Cairo Opera House. Dit immense gebouw kent vijf hallen waar opera’s, dans- en theatershows worden gegeven.